Yrityshammashoito - Hammaskielo
1024
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1024,page-child,parent-pageid-624,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Yrityshammashoito

Hei Työnantaja,

Haluatko tarjota työntekijöillesi parhaimmat henkilöstöedut?

 

Hyvinvoivat ja motivoituneet työntekijät ovat yrityksen menestyksen edellytys. Suun terveys on osa ihmisen kokonaisterveyttä, ja siksi hammashoidon liittäminen työterveyspalveluihin on yrityksen etu.

 

Yrityshammashoito on työntekijöille tarjottava hammashoitoetu, jossa työnantaja osallistuu henkilöstön hammashoitokuluihin sopimuksen mukaisesti. Se on yritykselle verovähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle veroton etu. Yrityshammashoidon veroedun edellytys on, että hoito kuuluu perushammashoidon piiriin ja kustannukset ovat kohtuullisia ja koskee koko henkilöstöä samanarvoisena.

 

Yleisimmät suun sairaudet, hampaiden reikiintyminen ja ientulehdus ovat bakteerien aiheuttamia infektiotauteja. Hoitamattomista hammasinfektioista voi seurata vakavia yleisterveydellisiä harmeja myös nuorille ja muuten terveille henkilöille.

 

Säännöllinen hammashoito kannattaa, sillä saavutettu hyöty näkyy sekä kustannusten että hoitoajan vähenemisenä. Kolmannen säännöllisen hoitovuoden jälkeen hammashoidon tarve ja kustannukset eivät reaalisesti kasva, vaan yleensä jopa putoavat aloitusvuoden tasosta.

 

Hammas Kielon avulla voitte tarjota laadukasta hammashoitoa työntekijöillenne.

 

Hammas Kielo on paikallinen, ketjuun kuulumaton hammasklinikka Kouvolan keskustassa. Meiltä löytyy Kouvolan laajimmat hammashoidon palvelut, sisältäen hammaslääkäreiden, erikoishammaslääkäreiden ja suuhygienistin palvelut.

 

Yrityksen maksama hammashuolto toimii niin, että yritys tekee päätöksen hammashuollon tarjoamisesta työntekijöilleen tiettyyn summaan saakka vuodessa. Tämän jälkeen yritys tekee sopimuksen hammashuollosta yksityisen palveluntarjoajan kanssa ja kirjaa työterveyshuollon toimintasuunnitelmaan päätöksen hammashoidon tarjoamisesta.

 

Työntekijä käy hammaslääkärissä tai suuhygienistillä, maksaa laskun ja toimittaa kuitin työnantajalle. Kelakorvaus vähennetään laskutusvaiheessa, näin yrityksen ei tarvitse hakea itse kelakorvauksia, ja työntekijäkin hyötyy enemmän yrityksen maksamasta hammashuollosta.

 

Mahdollista on myös tehdä sopimus, jossa laskutamme suoraan yritystä, mutta tässä tapauksessa emme voi vähentää suoraan kelakorvausta.

 

Ottamalla käyttöön yrityshammashoidon voit pitää huolta työntekijöiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, estää ja ennaltaehkäistä sairauksia ja sitä kautta myös vähentää sairastumisia ja sairauspoissaoloja.

 

Hammas Kieloon pääsee aina nopeasti ja vaivattomasti hoitoon. Klinikallamme on käytössä uusimmat ja nykyaikaisimmat laitteet ja menetelmät, jotka tekevät hoidosta turvallista, laadukasta ja kustannustehokasta.

 

Yrityksen järjestämä hammashoito on erinomainen kilpailuetu, ja osoittaa, että henkilökunnasta pidetään hyvää huolta. Työnantajan tarjoama hammashoito on yritykselle myös tapa erottua kilpailijoista ja profiloitua edelläkävijänä työvoiman rekrytoinnissa.

 

Hammashoidon voi myös sisällyttää Epassi- ja Edenred-hyvinvointietuihin. Tällöin työntekijä maksaa hammashoidon vastaanotolla hyvinvointiedulla. Kelan suorakorvaus voidaan vähentää hyvinvointiedulla maksettaessa.

 

Kiinnostuitko yrityshammashoidon tarjoamisesta yrityksenne työterveyden edistämiseksi?

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

 

Laura Tynys

0407693801

laura.tynys@hammaskielo.fi