Valkaisu - Hammaskielo
920
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-920,page-child,parent-pageid-624,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Valkaisu

Perinteisten hampaiden valkaisukäsittelyjen tyypillinen sivuvaikutus on vihlonta, siitä syystä kaikki perinteiset valkaisuaineet sisältävät vihlontaa vähentäviä ja hampaan kiillettä korjaavia aineita. BlancOne tarjoaa hampaiden kosmeettisia sekä lääketieteellisiä valkaisuhoitoja, jotka perustuvat valokemialliseen reaktioon. Vain muutamassa minuutissa BlancOne-hoito vapauttaa singelittihappea, joka on tieteellisesti todistettu tehokkaimmaksi ja turvallisimmaksi hampaiden valkaisuaineeksi. BlancOne-valkaisuhoidot ovat hellävaraisia hampaille eivätkä vahingoita kiillettä. Tämän ansiosta BlancOne-valkaisuhoidossa ei tarvitse vihlontaa ehkäiseviä tai kiillettä korjaavia aineita.

CLICK on nopea ja hellävarainen hampaiden kevytvalkaisu, jolla saadaan kirkastettua hymy välittömästi vain 10minuutissa. CLICK voidaan tehdä esimerkiksi hammaskiven tai muun hoidon yhteydessä. CLICK voidaan yhdistää BlancOne Home day tai night kotivalkaisutuotteisiin saadaksesi entistä kestävämpiä tuloksia.

TOUCH on tehokas, mutta hellävarainen hampaidenvalkaisu, jossa valkaisukäsittely toistetaan 3-4 kertaa 8 minuutin ajan hoidon aikana. TOUCH antaa syvemmän ja kestävämmän lopputuloksen CLICK kevytvalkaisuun verrattuna. TOUCH voidaan yhdistää BlancOne Home day tai night kotivalkaisutuotteisiin saadaksesi entistä kestävämpiä tuloksia.

ULTRA+ on lääketieteellinen valkaisu haastaville hampaille. Käsittely toistetaan hoitokäynnillä 3-4 kertaa 8 minuutin ajan. ULTRA+ hoidossa yhdistyy paras valkaisutehokkuus ja mukavuus lyhyeen vaikutusaikaan. ULTRA+ takaa kirkkaamman valkaisutuloksen, joka kestää vakaana pidempään. Valkaisutulos kestää 1-2 vuotta. ULTRA+ sopii voimakkaasti värjäytyneille tai luonnostaan tummille hampaille, kun halutaan luonnollisen kirkas ja pitkäkestoinen valkaisutulos.

Hampaiden valkaisua ei suositella alaikäisille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

Meille voit varata ajan ilmaiseen valkaisukonsultaatioon tai suoraan valkaisuun.

Varaa aika ajanvarauksestamme alta tai puhelimitse vastaanotoltamme 050 589 6307.