Hampaan paikkaus - Hammaskielo
759
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-759,page-child,parent-pageid-624,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Hampaan paikkaus

Hammaslääkäripäivystyksemme palvelee kaikkina arkipäivinä sekä lauantaisin. Katso tarkemmin päivät nettiajanvarauksestamme tai soita vastaanotolle.

Miten paikkaushoito tehdään?

Paikkaushoito tehdään jokaisen toiveen mukaan puudutuksessa tai ilman. Hampaan vaurion suuruus ja laajuus vaikuttaa sopivimman paikkamateriaalin valintaan. Yleisin paikkamateriaali on yhdistelmämuovi ja tällä materiaalilla saadaan paikkaus valmiiksi yhdellä käyntikerralla. Laajoissa vaurioissa saattaa olla tarkoituksenmukaisinta valita jokin toinen paikkamateriaali, esimerkiksi suun ulkopuolella valmistettu keraaminen täyte. Keraaminen täyte on laadukas ja pitkäkestoinen vaihtoehto. Sitä suositellaan muun muassa juurihoitojen jälkeen lopulliseksi paikkamateriaaliksi. Meidän vastaanotolla voimme valmistaa keraamisen täytteen parhaimmillaan saman päivän aikana.

Reikiintymisen ennaltaehkäisy on tärkeää

Paras pintamateriaali hampaassa on sen oma kiille. Siksi reikiintymistä pyritään ehkäisemään muun muassa hyvällä kotihoidolla, terveellisellä ruokavaliolla ja lisäämällä fluorin käyttöä. Säännölliset hammaslääkärin vuositarkastukset ovat tärkeä osa suun terveyden hoitoa. Säännöllisissä tarkastuksissa pystytään havaitsemaan jo varhaisessa vaiheessa hampaan vaurio tai lisääntynyt reikiintymisriski, jolloin tilanteeseen päästään puuttumaan hyvissä ajoin.

Jos tuntuu, että hampaasi kaipaisi paikkausta, varaa aika meiltä ajanvarauksestamme alta tai soita vastaanotollemme 050 589 6307!