Hammasimplantit - Hammaskielo
779
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-779,page-child,parent-pageid-624,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Hammasimplantit

Oletko menettänyt yhden tai useamman hampaan? Jokaisella menetetyllä hampaalla ja potilaalla on oma tarinansa ja siksi hoitojakin on monenlaisia. Yksi parhaista ja suosituimmista on implanttihoito, sillä hammasimplantti muistuttaa toiminnallisessa käytössä lähinnä omaa menetettyä hammasta. Kun luuta on riittävästi ja suu on terve, on implanttihoito hyvä vaihtoehto. Kuitenkaan aina implanttihoito ei ole mahdollista.

Mikä hammasimplantti on?

Hammasimplantilla korvataan kokonainen luonnollinen hammas. Implantti eli keinojuuri on titaaninen ruuvi, joka asetetaan luuhun suukirurgin toimesta. Implantin luutumisen jälkeen (n. 3-6kk) laitetaan näkyvä osa eli tavallisimmin hammaskruunu. Implantteja voidaan asettaa myös kokoproteesien alle tukemaan proteesien pysyvyyttä. Titaaninen implantinosa jää kudoksen alle piiloon ja hymystä saadaan luonnollinen.

Kenelle implanttihoito sopii?

Jos hampaita puuttuu yksi, useampi tai vaikka kaikki, voit saada apua implanttihoidosta. Ennen implanttihoitoa suun tulisi olla terve. Myös tupakointi on iso riski implanttihoidon onnistumiselle. Ensin tulisi siis tehdä tarkastus ja röntgentutkimus. Tämän jälkeen voi varata konsultaatioajan suukirurgille.

Varaa aika ajanvarauksestamme alta tai puhelimitse vastaanotoltamme 050 589 6307 ja kysy meiltä arviota hoidon toteutuksesta