Marianne Rinneheimo - Hammaskielo
742
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-742,page-child,parent-pageid-231,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Marianne Rinneheimo

Suuradiologi

Valmistuin suuradiologian erikoishammaslääkäriksi v. 2023 Tampereen yliopistosta. Hammaslääkärin opinnot suoritin Turun yliopistossa ja valmistuin v. 1998. Takanani on pitkä kliininen työura yksityishammaslääkärinä, tehden monipuolisesti hammashoitoa purentafysiologisista hoidoista juurihoitoihin ja protetiikkaan.

Radiologiasta innostuin pikkuhiljaa kliinisen työn aikana ja erikoistumispolkuun liittyen kokemusta on karttunut vaativistakin suun alueen tutkimuksista. Työura ja erikoistuminen radiologian parissa kulki Hämeenlinnan keskussairaalan kautta TAYS:in suun alueen kuvantamisyksikköön ja lisäksi Pirkanmaan suun erikoishoidon yksikköön.