Joonas Liukkonen - Hammaskielo
740
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-740,page-child,parent-pageid-231,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Joonas Liukkonen

Parodontologian erikoishammaslääkäri

Olen parodontologian eli hampaan kiinnityskudossairauksien erikoishammaslääkäri. Erikoisosaamistani ovat hampaisiin ja hammasimplantteihin liittyvien iensairauksien hoito, ienvetäymien korjaus ja ikeniin liittyvät suukirurgiset toimenpiteet. Teen myös muita pieniä suukirurgisia toimenpiteitä, kuten hampaanpoistoja ja leikkauksellisia hampaanpoistoja.

Valmistuin hammaslääketieteen lisensiaatiksi Turun yliopistosta vuonna 2013 ja erikoishammaslääkäriksi Tampereen yliopistosta vuonna 2020. Väittelin hammaslääketieteen tohtoriksi Turun yliopistosta vuonna 2021. Väitöskirjani löytyy täältä. Laajennan osaamistani vuosittain täydennyskoulutuksissa ja konferensseissa Suomessa ja ulkomailla.

Olen työskennellyt yksityishammaslääkärinä vuodesta 2013 ja suun erikoishoidon yksikössä Tampereella vuodesta 2020. Olen työskennellyt myös terveyskeskushammaslääkärinä. Lisäksi olen sivutoiminen erikoishammaslääkärikouluttaja ja teen täydennyskoulutuksia hammaslääkäreille.